Segell Biosphere
Segell Biosphere

Així se’ns reconeixia el nostre treball per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics que oferim als nostres clients.

El reconeixement oficial va tenir lloc amb la celebració d’un acte presidit per la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el President del Instituto de Turismo Responsable, Tomás Azcárate, a la Llotja de Mar de Barcelona. Maria Carme Rica Llinares, responsable de Cal Fuster de la Plaça, recollia el premi en nom de tot l’equip.

El Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística, públics i privats. En total, aquest any, es van atorgar 245 distintius a empreses turístiques de tota la demarcació de Barcelona, set dels quals eren de la comarca de l’Anoia.