7a Festa i Mercat del Tió d’Argençola
7a Festa i Mercat del Tió d’Argençola

Vols viure l’aventura de trobar un Tió al bosc i endur-te’l cap a casa per passar el Nadal? Els Tions d’Argençola viuen durant tot l’any als caus que tenen repartits pels boscos i comencen a baixar cap al poble quan s'acosta el Nadal.

Els nens i nenes d'Argençola i dels pobles veïns surten a busca'ls acompanyats de les seves famílies i amb l'ajuda fins i tot d'algun follet que es troben al mig del bosc. És la cita més esperada de grans i petits. Enguany tindrà lloc el divendres 8 i diumenge 10 de desembre.

Escull el dia que millor et vagi i apunta't aquesta jornada. Els més petits mai l'oblidaran! El dia començarà a 2/4 de 10 del matí amb la recepció dels participants, seguidament hi haurà una xocolatada per agafar forces per anar al bosc.
Abans i després de la sortida al bosc gaudireu de l’actuació d’en Jordi Giralt, del grup d’animació infantil Can Cantem. Cap a les 11 del matí, les famílies sortiran del poble per acostar-se als màgics boscos de Clariana a buscar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations” i fins i tot algun follet. Tornant del bosc hi haurà jocs infantils amb el Tió com a protagonista.A 2/4 d’1 del migdia hi haurà la presentació del llibre “Guia de Tions de Catalunya” de Ton Lloret i Martí Garrancho de Cossetània Edicions.

La Festa s’acabarà cap a les 2 del migdia. Durant tot el matí també es podrà visitar el Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal. El mercat estarà obert des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.

Vine a passar una matinal familiar al petit poble rural d'Argençola ubicat al mig de la natura i amb menys de 200 habitants. Creuràs que estàs a una pel·lícula medieval! Consulta el programa i com inscriure't aquí.