Rec Stores
Rec Stores

Si per algun esdeveniment és coneguda la ciutat d'Igualada, és pel famós Rec Stores, quatre dies de moda i gangues al barri del Rec d'Igualada. No hi ha cap altre motiu que aculli tanta gent a la capital de la comarca de l'Anoia, quan s'omple la ciutat i s'esgoten les places hoteleres. Així que ja ho saps, si aquest any vols gaudir a tope d'uns dies de compres, concerts i gastronomia des del matí fins a la nit, sense haver de pensar a agafar el cotxe per tornar al teu municipi, reserva una plaça a la nostra masia, serà el teu oasis després d'una jornada plena d'emocions.

Aquesta edició la cita és el 9, 10, 11 i 12 de maig, quan les millors marques i dissenyadors oferiran els seus estocs a preus increïbles. Cada firma gestiona la seva pròpia venda, com una autèntica botiga. El Rec.0 compta amb una grandíssima oferta on conviuen la moda més innovadora i les grans marques, tot a preus Rec: descomptes del 60% al 80%. Pots consultar aquí les marques i dissenyadors que hi seran en aquesta edició. Segur que trobes algun/a de les teves preferides.

Però el Rec no és només moda, és també cultura i gastronomia. Consulta aquí tots els concerts i food trucks que hi trobaràs.

Que no has anat mai al Rec i estàs fart/a que tothom en parli? Regala't el pack de visita al Rec + estada a la nostra masia. Segur que no te'n penediràs i ja podràs dir que tu també hi has estat.