Aerosport, la Festa del Cel
Aerosport, la Festa del Cel

El dissabte 19 i diumenge 20 de maig s'omple el cel d'avions, avionetes, trikes, vols a vela, avions històrics... L'Aeròdrom d'Òdena-Igualada acull el 26è Certamen d'Aerosport, el certamen d'aeronàutica esportiva i general únic de l'Estat Espanyol. Aeronaus procedents de tot Catalunya, Espanya i Europa aterren a la pista de l'aeròdrom odenenc i el cel es converteix en un vertader espectacle amb avions en moviment que aterren i enlairen constantment. També hi haurà figures al cel i espectacle aeri de la mà de grans professionals que faran diverses exhibicions i demostracions i vols acrobàtics.

A terra, trobaràs els avions en exposició per poder-los veure i tocar i si t'atreveixes, també podràs volar! Però si ets dels que no et van les emocions massa fortes, també podràs volar sense moure't del terra, sí sense enlairar-te, amb els simuladors de vols que s'ofereixen a tots els visitants.

No t'ho pensis, aquest pot ser un molt bon pla per un cap de setmana d'emocions, segur que serà diferent. Allotja't a casa nostra i ja serà rodó!, emocions a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena i pau i relax a Tous.