Benvingut a Pagès
Benvingut a Pagès

Veure com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula, saber com treballen els pagesos, descobrir els productes de temporada, visitar hortes, vinyes, oliveres, granges, ramats, productors de mel o de sidra… Aquest és l’esperit de «Benvinguts a pagès», un cap de setmana de portes obertes a unes 150 explotacions agràries i ramaderes arreu de Catalunya, amb la complicitat d’uns 200 restaurants i uns 250 allotjaments, que també participen en la campanya i que oferirem un menú amb producte de proximitat, i ofertes especials d’allotjament de cap de setmana. 

«Benvinguts a pagès» és una experiència turística diferent que permet que cadascú organitzi el seu cap de setmana a mida en qualsevol punt de la geografia catalana. A través del web www.benvingutsapages.cat, pots consultar les explotacions, restaurants i allotjaments que participen en la iniciativa, i triar quines vols visitar, quantes nits vols passar fora, on et vols allotjar i on pots reservar el teu menú especial de producte de proximitat. El web s’actualitza de forma permanent per incloure informació i fitxes de les explotacions i establiments que confirmen la seva participació al Benvinguts a pagès i que es preveu que, en total, siguin gairebé 600. Nosaltres ja hi som!

T'apuntes a casa nostra? A Cal Fuster de La Plaça hi participem amb ofertes especials. Truca'ns al 938096428 o 651807304 i te les expliquem.