Sopar sota les estrelles a l'Observatori de Pujalt
Sopar sota les estrelles a l'Observatori de Pujalt

T'imagines sopar a tocar de les estrelles? Des de dalt d'un turó, al peu de l'Observatori de Pujalt, els meteoròlegs i astròlegs de l'estació meteorològica ens conviden a un sopar sota les estrelles. L’activitat començar a les 21:30h encara amb la llum del dia, quan es fan unes primeres explicacions inicials de com anirà el sopar. Acabada la introducció els assistents es situem a taula al jardí i a mesura que es va enfosquint i van apareixent els objectes al cel es van fent petites explicacions tots plegats asseguts en una sola taula. Al llarg del sopar és possible que s'hàgim d’aixecar per portar a terme alguna observació. En acabar el sopar s’acaba de completar l’observació a ull nu del cel i a través del telescopi dels objectes presents.

No t'ho perdis! Aquest estiu tenim la sort de poder gaudir de Júpiter i Saturn en aquests sopars a la vegada que el divendres 27 tindrem a més un eclipsi total de Lluna present al llarg del sopar. Per reservar cal enviar un mail a observatoripujalt@gmail.com tot indicant: el nom d’una persona del grup, el nombre de persones totals que sereu, el dia del sopar i un mòbil de contacte.

I per acabar, allotja't a casa nostra, a Cal Fuster de Tous, en mig de la natura, a la vila mil·lenària de Sant Martí de Tous. Pots fer la teva reserva aquí.

Preu sopar + observació: 26€

Més informació

Enguany seran els dies 5, 12, 18 i 27 de juliol i 1 d’agost