Festa Major d'Igualada
Festa Major d'Igualada

Ja tenim aquí la Festa Major d'Igualada, més d'una setmana plena d'activitat als carrers de la capital de l'Anoia. Si vols allargar les vacances d'estiu, vine a viure nostres tradicions en primera persona. Trobaràs activitats per a tots els gustos i totes les edats! Et deixem un petit resum perquè et facis la idea de tot el que pots gaudir.

DIMECRES, 22 D’AGOST

11 h DE L’ANTIC HOSPITAL DE SANT BARTOMEU AL 4D HEALTH D’IGUALADA. Calen inscripcions – Aforament limitat.. Cantonada Passeig Verdaguer amb Cardenal Vives.

12 h LA FAMÍLIA A TAULA. Jocs de Taula a la fresca en família, a la plaça de Pius XII.

17 h i 18 h NO EM TOQUIS ELS OUS! Empaita el gall i la gallina pels carrers del centre. 17 h Versió per als més menuts (de 5 a 13 anys) i a les 18 h Versió XXL (a partir de 14 anys). A la pl. de Pius XII.

18.30 h TEATRE DE L’AURORA MICROTEATRE: “Xiques” amb diversos artistes locals i comarcals. De les 18:30h a les 21:30h (20 funcions diàries). A diferents espais poc habituals del Teatre de l’Aurora (vegeu venda d’entrades).

19 h O-BIRRING. Cursa d’orientació esbojarrada on la cervesa juga un paper especial. A la plaça de Pius XII.

19 h ELS CAMINS DE LA PARAULA. CONFERÈNCIA INSTITUCIONAL DIÀLEG ENTRE FELIU FORMOSA I JOAN SELLENT. Al Saló de Sessions de l’Ajuntament.

19 h ACOMPANYA LA IMATGERIA FESTIVA des de la Casa de la Festa a la plaça de l’Ajuntament. Recorregut: carrer Dr. Joan Mercader, baixada de Sant Nicolau, carrer Pare Tous Soler, carrer de Sant Simplici, pl. de la Creu, carrer de Garcia Fossas, rambla de Sant Isidre, carrer de Custiol, pl. Pius XII, carrer de Santa Maria i pl. de l’Ajuntament.

20 h Concert de LA JOVE ORQUESTRA SIMFÒNICA DE L’ANOIA. Al Teatre Municipal l’Ateneu (vegeu venda d’entrades).

20.30 h ARRIBADA DE LA CERCAVILA D’IMATGERIA. Balls de lluïment. Presentació dels Petits Gegants de la Ciutat, obra d’Aitor
Calleja i lliurament del ram a la geganta, per part de l’alcalde Marc Castells i Berzosa. d’Igualada. A continuació presentació del nou Ball de Gitanes d’Igualada. Presentació a càrrec de la Salero i la Salereta. A la plaça de l’Ajuntament.

21.30 h OPERACIÓ CIGRÓ. Un sopar espectacle amb un menú ben especial: cigrons i actuacions. A la plaça de Pius XII (vegeu venda d’entrades).

22 h Concert de la COBLA ALMOGAVARENCA Al claustre de l’Escola Pia d’Igualada.

00 – 02 h DISCO CIGRÓ. Amb PDs del panorama musical igualadí i festa! A la plaça de Pius XII.

DIJOUS, 23 D’AGOST

11 h VISITA DE L’ANTIC HOSPITAL DE SANT BARTOMEU AL 4D HEALTH D’IGUALADA. Inscripcions – Aforament limitat). Cantonada Passeig Verdaguer amb Cardenal Vives.

11 h i 12h CONTES DE FESTA MAJOR: L’oca d’or, a càrrec d’Albert
Estengre. Doble sessió (11h i 12h), aforament limitat. Recomanat per a infants a partir de 4 anys. A la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada.

12 h TRONADA d’Inici de Festa Major a càrrec de Els Voladors, trabucaires d’Igualada. A la rambla de Sant Isidre.

12.30 h TRASLLAT DE SANT BARTOMEU des de l’església del Roser a la Basílica de Santa Maria, on es cantaran els goigs. Recorregut: carrer del Roser, pl. de Pius XII, carrer de Santa Maria i pl. del Bruc.

13 h VERMUT DE LA TRONADA. Després de la Tronada i el trasllat del Sant vine a fer el vermut al Casal Popular.

18.30 h TEATRE DE L’AURORA. De les 18:30h a les 21:30h (20 funcions diàries). MICROTEATRE: “Xiques” amb diversos artistes locals i comarcals.

19 h INAUGURACIÓ PLACA ORÍGENS D’IGUALADA. Inauguració teatralitzada de la restitució de la inscripció esculpida en pedra l’any 1974, que recorda els orígens de la ciutat d’Igualada, amb el monjo Guitard de Sant Cugat. A la plaça Pius XII.

19.30 h VESPRES EN HONOR A SANT BARTOMEU i TOC DEL TABAL. Vespres solemnes de Sant Bartomeu presidides per Mn. Eduard Flores rector “in solidum”. A la Basílica de Santa Maria.

19.30 h Concert de la BANDA DE MÚSICA D’IGUALADA, dirigida per Concepció Ramió, amb un repertori de sardanes. Al claustre de l’Escola Pia.

20 h VERSOTS I BALL PARLAT del Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada, a la plaça de l’Ajuntament.

20 h CAMIONET A LA FESTA amb actuació musical.

21.30h EL “PREGROC” DE LA FESTA MAJOR a la plaça de l’Ajuntament.

22 h La PASSACALLE, Vigília del Sant. Hi participen: el Tabaler; els Voladors, els trabucaires d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; els Moixiganguers d’Igualada; els Gegants
Vells d’Igualada; el Ball de Cercolets d’Igualada; el Ball de Pastorets d’Igualada; el Ball de Bastons d’Igualada, i la Banda de Música d’Igualada. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, carrer de l’Argent, pl. de la Creu, carrer Garcia Fossas, Rambla, carrer Òdena, carrer Sant Pau, carrer del Vidre, carrer Sant Jordi, pl. del Rei, Soledat, pl. del Rei, carrer Roser i carrer Pius XII.

22.30 h Concert a càrrec de la COBLA DE SONS ESSENCIALS a la
plaça de l’Ajuntament.

22.30 h La Cia TEATRE PER TU de l’Ateneu Igualadí presenta “L’HABITACIÓ DE VERÒNICA”, un thriller d’Ira Lewin, un estrany malson en què es barreja realitat i fantasia i atrapa l’espectador en una inquietant història. Amb Mireia Morera, Cristina Lorenzo, Xavier Lladó i Francesc Torras. Direcció: Pep Vallès. Al Teatre Municipal l’Ateneu (vegeu venda d’entrades).

00 – 02 h LA FESTA DE LA PASSACALLE. Batalla salvatge de punxa-discos de diferents estils que ens amenitzaran la festa fins les dues de la matinada. A la plaça de Pius XII.

00 – 02 h ACTUACIÓ DE LO PUTO CAT. Aquest DJ amb cara de calavera i barretina ha guanyat moltíssima popularitat, arran dels seus sorprenents «remixos» de cançons catalanes, suposant una revolució musical a casa nostra. Al Casal Popular d’Igualada, el Foment.

DIVENDRES, 24 D’AGOST

9:00 h XI TORNEIG DE GOLF CIUTAT D’IGUALADA & SM 44. Informació i inscripcions al club@anoiagolfclub.net fins el 22 d’agost. Al Golf Costa Daurada.

11 h VISITA DE L’ANTIC HOSPITAL DE SANT BARTOMEU I DEL 4D HEALTH D’IGUALADA. Inscripcions  – Aforament limitat. Cantonada Passeig Verdaguer amb Cardenal Vives.

13 h VERMUT DIABÒLIC. Vermut diabòlic del Ball de Sant Miquel
i els diables, d’Igualada. A la plaça de Pius XII.

16.15 h ELS GEGANTS VISITEN LA GENT GRAN. Visites festives a les residències per a la gent gran, a càrrec dels Petits Diables d’Igualada amb el drac Bufarot; el Tonet Blanquer i el Bisbalet, acompanyats dels seus músics. Al Centre de dia Montserrat, Residència Igualada.

16 h CONCENTRACIÓ D’ANDRÒMINES.

18 h DE CAP AL REC – 5a BAIXADA D’ANDRÒMINES. A l’av. Gaudí
amb carrer Milà i Fontanals.

18h MISSA FESTIVA en honor a Sant Bartomeu, escrita pel compositor Pol Requesens i Roca, presidida per Mn. Xavier Bisbal rector “in solidum”, farà l’homilia el Pare Josep Morros, escolapi igualadí. A la Basílica de Santa Maria

19 h PROCESSÓ DE SANT BARTOMEU. El Tabaler; els Voladors, trabucaires d’Igualada; els Diables d’Igualada, el Drac d’Igualada i la Víbria d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; els Moixiganguers d’Igualada; Gegants Vells; nanos d’Igualada i Gegants de la Ciutat amb els grallers de Dessota; Àliga d’Igualada; Bitrac Dansa amb el Ball de Cavallets d’Igualada, acompanyats pels grallers de Santa Madrona; Ball de Cercolets d’Igualada; Ball de Pastorets d’Igualada Ball de Bastons d’Igualada; banderes de barris i gremis; portants d’honor; imatge de Sant Bartomeu; policia de mitja gala; el Penó de la ciutat a cavall amb els portadors d’enguany, la Creu Roja; Salero, autoritats, corporació Municipal i la Banda de Música d’Igualada. L’Associació Cultural Dessota gestiona la imatgeria municipal no de foc. Recorregut: pl. del Bruc, carrer de Santa Maria, pl. de Pius XII, carrer de Custiol, rambla de Sant Isidre, carrer de Garcia Fossas, pl. de la Creu, carrer de l’Argent, pl. de l’Ajuntament, carrer del Born i pl. del Bruc.

ARRIBADA de la processó amb l’entrada de Sant Bartomeu a la plaça de l’Ajuntament. ENTRADA de la imatge a la basílica de Santa Maria on es cantaran els goigs. FINALITZA l’acte amb el retorn del Penó a l’Ajuntament.

19 h La Cia TEATRE PER TU de l’Ateneu Igualadí presenta “L’HABITACIÓ DE VERÒNICA”, Amb Mireia Morera, Cristina Lorenzo, Xavier Lladó i Francesc Torras. Direcció: Pep Vallès. Al Teatre Municipal l’Ateneu (vegeu venda d’entrades).

19 h OBERTURA DE LA FIRA D’ATRACCIONS instal·lada a la part frontal de l’av. Catalunya i carrer de França, a continuació del Parc Central, fins al 27 d’agost.

19.30 h LA XOCOLATADA D’EN TOMEU a la rambla de Sant Isidre.

21 h SOPAR POPULAR a la pl. de Pius XII.

21 h TAST AL REC – BARRAQUES. Vine a sopar amb les tapes i els tastets gastronòmics amb tapes a partir d’1’5 euros. Les Barraques 2018 estaran gestionades per: Anoia Rugby Club, El Garbell, Rec on Fire, SEF Ateneu Igualadí, Progat, Club Atlètic Igualada, Softball Club Igualada, Igualada Volei Club, Unión
Cultural Extremenya Anoia i Unión Deportiva Montserrat Igualada.
A l’espai de barraques, carrer Dr. Joan Mercader . Horari de Barraques de 21h a 06h.

22 h CORREFOC amb els Petits Diables i els Pixapólvora d’Igualada; el Grup Mal Llamp amb el Flameus; els Diables d’Igualada amb la Víbria Jove d’Igualada; els Cabrons i Bruixes de Centelles, i el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada. Recorregut: Pl. de Sant Miquel, carrer de Sant Jaume, carrer de Custiol, pl. del Pilar, carrer Nou, carrer de l’Alba, pl. de Sant Joan, Trav. de Sant Domènech, pl. de Catarineu, carrer Creueta, carrer dels Traginers i pl. dels Traginers.

22.30 h Concert de MARINA ROSSELL: CANÇONS DE LA RESISTÈNCIA & MOUSTAKI. A la plaça de Cal Font.

23.30 h Concert de TXARANGO + TERRATOMBATS. Al parc Central.

00 h COLL@NADA SOUND SYSTEM. A la plaça de Pius XII.

1.30 h IGUALADA JOVE EN CONCERT A l’espai de barraques,
carrer Dr. Joan Mercader. Concerts dels grups guanyadors del XI Certamen de grups de música jove d’Igualada 2017 organitzat pel Departament de joventut.

1.30 h JoKB i 03h FRANSIE KLAAS.

DISSABTE, 25 D’AGOST

9.45 h ELS GEGANTS VISITEN LA GENT GRAN. Visites festives a
les residències per a la gent gran, a càrrec dels Petits Diables amb el drac Bufarot; els Diables d’Igualada amb el drac d’Igualada; els gegants del Poble Sec i els gegantons Tomeu i Pia i els Nanos d’Igualada, acompanyats pels grallers del Mal Llamp d‘Igualada. A la Llar del Sant Crist, Pare Vilaseca i Clínica Sant
Josep.

10 h XXXIX CAMPIONAT DE TENNIS DE TAULA. Trofeu de Festa Major per a majors de 40 anys. Al pavelló de les Comes.

10.30 h CAMPIONAT DE PARTIDES RÀPIDES D’ESCACS. Inscripcions fins dijous 23 a les 14:00 h al Servei d’esports de l’Ajuntament d’Igualada. A l’Ateneu Igualadí.

11 h VISITA DE L’ANTIC HOSPITAL DE SANT BARTOMEU AL 4D HEALTH D’IGUALADA. Inscripcions – Aforament limitat. Cantonada Passeig Verdaguer amb Cardenal Vives.

11 h CAMPIONAT DE FUTBOLÍ DE FESTA MAJOR. Categoria per parelles. Edat mínima 14 anys. Obert a un màxim de 32 parelles.
Inscripcions de 9:30 a 10:30 h. A la Penya (carrer de Sant Magí).

12 h TIRADES POPULARS DE BITLLES CATALANES a la Plaça de
l’Ajuntament.

12 h FES-TA EL DINAR. Veniu amb la vostra colla o família i feu-vos el dinar! A la rambla de Sant Isidre.

16:00h PARTIT DE RUGBY FESTA MAJOR al camp de futbol de les Comes.

16:00 h PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR entre el SE ATENEU-Penya Blau Grana Igualada i equip a determinar. Al camp de futbol de les Comes 2.

18 h. FUTBOL FEMENÍ: PARTIT FESTA MAJOR. Al camp de futbol
de Les Comes 1.

18 h. FUTBOL: XIV TROFEU AVI FESTA MAJOR- Homenatge al 6è President, Francesc Jorba; partit entre l’Agrupació de Veterans Igualada i UE Lleida. Al Camp de Futbol de Les Comes 2.

18.30 h CERCAVILA TRADICIONAL. Els Voladors, Trabucaires d’Igualada; Drac Bufarot amb els Petits Diables i els Pixapólvora d’Igualada; els Petits Mal Llamp; el Drac d’Igualada, la Víbria Jove d’Igualada i els Diables d’Igualada; el drac Mal Llamp, el Flameus, el Drac Voraxcis i el diables del Mal-Llamp d‘Igualada; els Moixiganguers d’Igualada; el Bisbalet, la Cinta i els Capgrossos Carme i Caterina, acompanyats dels grallers del Bisbalet; els nanos acompanyats del Punt de Malura i els capgrossos de la ciutat, acompanyats pels grallers d’Igualada; gegantons Pia i Tomeu; Tonet Blanquer i Conxita Teixidora amb els seus grallers; Petits Gegants de la Ciutat, acompanyats pels Grallers de Calella; gegants de la ciutat, acompanyats dels Grallers de Dessota; Àliga d’Igualada, acompanyada pels seus músics; Ball de Gitanes, Bitrac Dansa amb el Ball de Cercolets d’Igualada, acompanyats pels grallers de Santa Madrona; Agrupació Folklòrica amb el Galop de la Gitana, acompanyats pels grallers Gallarda d’Igualada i la Banda de Música d’Igualada. Exhibició dels diferents balls i grups de foc i imatgeria en arribar a la plaça. Presentacions a càrrec de la Salero i la Salereta. Recorregut: carrer de Santa Maria, pl. de Pius XII, carrer del Roser, pl. del Rei, carrer de Sant Jordi, rambla del General Vives, rambla de Sant Isidre, carrer de Garcia Fossas, pl. de la Creu, carrer de l’Argent i pl. de l’Ajuntament. Acte amb foc.

A continuació VERSOTS I BALL PARLAT DEL BALL DE DIABLES D‘IGUALADA. A la plaça de l’Ajuntament.

20 h IMPROSHOW. Competició absurda a base d’improvisacions on el públic i l’atzar juguen un paper clau. Si vols participar-hi envia un correu a: improshowfestamajor@gmail.com. A la plaça de Pius XII

20 h PARTIT DE FUTBOL amb la UD Montserrat – Memorial Drs. Botet. Trofeu Ciutat Igualada. Al camp de futbol de Les Comes.

21 h IMMORTAL, amb Bruno Oro. Comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran i patiran. Al Teatre Municipal l’Ateneu (vegeu venda d’entrades).

21h SOPAR DE TAPES. Agafa forces abans del Cercanit amb un bon sopar de tapes varies. A la plaça de Pius XII.

22 h Vine a Ballar amb l’ORQUESTRA NEW MARABÚ. A la plaça de l’Ajuntament.

22 h Concert de SÀNCHEZ-MOLINA. La llegenda viva de la cançó flamenca presenta, en concert, “Abanico de Coplas” amb Katy Estrada, cantant presentadora i Juanito Arrabal guitarrista. Alclaustre de l’Escola Pia.

23 h CERCANIT. L’espectacular correbars d’Igualada torna als carrers de la ciutat per Festa Major. Recorregut: inici i final a la Pius XII.

FESTIVAL IGUALADA ROCK CITY’18 a la plaça de la Creu amb:
23 h FOSCOR. 24 h BLAZE OUT. 1 h THE WIZARDS. 2 h LA BANDA TRAPERA DEL RÍO.
1 h Concert de “LA LOCA HISTERIA”. a la plaça de Cal Font.

0 h ESPAI BARRAQUES fins les 7 del matí RRREC FESTIVAL:
22,30 h – PSYCHODROME. 24 h – SIDECHICK. 1,30 h – NÚRIA GRAHAM. 3 h – LASERS- 4,30 h – BEGUN. Carrer del Dr. Joan Mercader.

0 h DJ SEND0 al Casal Popular d’Igualada, el Foment.

1 h AUXILI, concert a la plaça de Pius XII.

DIUMENGE, 26 D’AGOST

8 h MATINADES amb grups de grallers d’entitats d’Igualada i comarca. Pel nucli antic de la ciutat.

9 h CERCAVILA D’ANADA A OFICI. Recorregut: rambla de Sant
Isidre, carrer de Custiol, pl. del Pilar, carrer del Born, pl. de l’Ajuntament, carrer de Santa Maria i pl. del Bruc.

9 h TORNEIG DE PETANCA FESTA MAJOR IGUALADA a les pistes
de petanca del Parc Valldaura.

10 h OFICI SOLEMNE EN HONOR A SANT BARTOMEU, presidit pel Pare Jesús de Barcelona, guardià dels PP. Caputxins d’Igualada. Amb la participació de la Schola Cantorum, dirigida per Oriol Carceller. A l’ofertori tindrà lloc el ball de l’àliga de la ciutat, amb l’acompanyament musical d’orgue, a càrrec de Josep Xaubet i dues tenores, interpretades per Olga Torra i M. Antònia Pujol, sota la direcció de Concepció Ramió. Després del cant final dels goigs, el Ball de Bastons farà el ball d’acatament al Sant. A la Basílica de Santa Maria.

A la sortida, es farà el lliurament de l’ESTAMPA DE SANT BARTOMEU. Seguidament, TRADICIONALS ESPADATS a càrrec dels Moixiganguers d’Igualada. REPIC DE CAMPANES des de la Basílica i CERCAVILA D’ENTRADA A PLAÇA. Recorregut: pl. del Bruc, c. de Santa Maria i pl. de l‘Ajuntament. A la plaça de l’Ajuntament.

10 h XVII CAMPIONAT DE BITLLES CATALANES ENTRE CLUBS DE CATALUNYA al camp de bitllesdel poliesportiu les Comes (davant de la piscina coberta).

11 h i 12 h Tallers de disseny: VISERA CASTELLERA. Doble sessió a les 11 del matí i a les 12 h. Al Museu de la Pell.

12.15 h INICI DE L’EXHIBICIÓ CASTELLERA amb els Moixiganguers d’Igualada, la Colla Joves xiquets de Valls i els Xiquets de Reus, a la plaça de l’Ajuntament.

18 h ACTUACIONS DE LLUÏMENT I BALLS PARLATS del Ball de
Bastons d’Igualada, Ball de Cercolets d’Igualada i Ball de Pastorets d’Igualada. A la plaça Pius XII.

18 h SARDANES amb la Cobla LA PRINCIPAL DE LA BISBAL a la
rambla de Sant Isidre.

18 h PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR al camp de futbol de
les Comes 1.

18.30 h ESPAI XARXA amb el TEATRE ARROSSEGAT DE CATALUNYA, a càrrec de la Cia Teatre Nu. Al carrer de Sant Jordi.

19 h PATI DE JOCS amb apilablocks, escales musicals, apilatestos i jocs gegants. A la plaça de Sant Miquel.

19.30 h RETORN DEL SANT des de la Basílica de Santa Maria a l’església del Roser. Recorregut: pl. del Bruc, carrer de Santa Maria i carrer del Roser.

20 h Concert de FESTA MAJOR amb l’ORQUESTRA LA PRINCIPAL
DE LA BISBAL a la plaça de l’Ajuntament.

20.30 h ESTIRA FORT el tradicional concurs d’estirar la corda que
enfronta a les colles de la ciutat. A la rambla de Sant Isidre.

La revetlla popular de les places

21.30 h ZONA DJ PROJECT
IGUALADA.

00 h VA PARIR TOUR de Ràdio Flaixbac. A la plaça de cal Font

De 22 h a 00 h SWING. De 0 h a 2 h: COUNTRY. A la pl. del Pilar.

22 h CONCERT. DILUVI a la rambla de Sant Isidre.

23 h + dMANÁ.

1 h “LA SÉPTIMA TRASTADA”. A la pl. de la Creu.

23 h ESPAI XARXA: “LOS EXCÉNTRICOS” al carrer de Sant Jordi.

23.15 h ELS GEGANTS VAN DE REVETLLA a diverses places del
centre.

00 h BALL amb l’orquestra LA PRINCIPAL DE LA BISBAL a la plaça
de l’Ajuntament.

00 h INDUSTRIAL TEATRERA presenta NÀUFRAGS. Nàufrags no té text: parlen els gests, les mirades i els somriures. A la plaça de Pius XII.

0 – 7 h ESPAI BARRAQUES -RRREC FESTIVAL.
22, 30 h – ABONO PA LA TIERRA
24 h – L’HEREU ESCAMPA
1,30 h – SHERPAH
3 h – MANERO SOUND SYSTEM I MIGUELITO SUPERSTAR DJ
Al carrer Dr. Joan Mercader.

DILLUNS, 27 D’AGOST

11 h i 12.30 h VISITES A L’ANTIC CONVENT DE LES GERMANES JOSEFINES. Visita guiada per descobrir i conèixer la història de l’edifici de 1904, tant el convent com els jardins i la capella, al carrer Roca núm. 3.

11, 30 h EL BURRO DELS JOCS ens porta JOCS d’AIGUA i FESTA DE L’ESCUMA a la plaça de l’Ajuntament.

19 h CERCAVILA MENUDA i actuacions dels diferents grups en arribar a la plaça de l‘Ajuntament. Amb la participació de les entitats: Petits Mal-Llamp; Petits Diables amb el drac Bufarot i el drac Xerric; Drac Mal Llamp; capgrossos del Bisbalet Carme i Caterina; els Nanos d’Igualada amb els grallers de Dessota i els gegantons Pia i Tomeu amb els seus pares Conxita i Tonet; Petits Gegants de la Ciutat, Capgrossos i l’Àliga de l’Escola de l’Ateneu Igualadí; la mainada de l’Agrupació Folklòrica amb el Ball de Cercolets d’Igualada, acompanyats dels grallers Gallarda d’Igualada; infantils de Bitrac Dansa amb el Ball de Corrandes, acompanyats dels Grallers de Santa Madrona; i la canalla dels Moixiganguers d’Igualada. Recorregut: pl. Cal Font, c. de l’Aurora, c. St. Magí, rbla. de St. Isidre, c. Custiol, pl. de Pius XII, c. Sta. Maria i pl. de l’Ajuntament.

19.30 h CANTADA D’HAVANERES amb el grup LES ANXOVETES. La Comissió de Festes del barri del Poble Sec prepararà el rom cremat. A l’amfiteatre del parc de l’Estació Vella.

20 h BALLADA DE SARDANES amb la COBLA CIUTAT DE TERRASSA a la rambla Sant Isidre.

23 h PIROMUSICAL al Parc Central.

23.45 h EL TONET I LA CONXITA SE’N TORNEN A LA FEINA I ADÉU-SIAU FESTA. Itinerari: pl. de l’Ajuntament, trv. de Sant Sebastià, portal d’en Vives, pg. de les Cabres, baixada de St. Nicolau i c. de Joan Mercader.

1 h TRADICIONAL PUJADA DE CADIRES AL CLEIN. Després de la
tornada del Tonet a la feina vine a la ja tradicional pujada de cadires al Clein. A la rambla Sant Isidre.