Fira de la Vinyala
Fira de la Vinyala

T'agraden els caragols? Doncs no pots fallar a la Fira de La Vinyala!!!! El 16 de setembre al municipi d'Òdena, tot un matí per a degustar vinyales, una varietat de caragol més apreciada a la comarca de l'Anoia.


Una cinquantena de restauradors ofereixen els seus millors plats elaborats amb vinyales, trobaràs des de les receptes més clàssiques fins a les més innovadores amb productes com la xocolata. El visitant pot degustar allà mateix les receptes o pot comprar carmanyoles per a emportar-se els plats. En total es cuinen més de 1.500 quilos de vinyales però s'ha d'anar a primera hora del matí perquè abans del migdia ja s'han esgotat i és que les vinyales causen furor a la nostra comarca.

Durant tot el matí, el poble s'omple d'activitat, els restauradors amb les seves paelles cuinant vinyales, els artesans amb les seves parades especialitzades amb productes relacionats amb el caragol i els nens i nenes que juguen amb un munt de propostes per a ells com les tradicionals carreres de caragols. És una matinal diferent amb el caragol com a protagonista, una bona manera d'acomiadar l'estiu! T'apuntes? Allotja't a casa nostra i viu una de les fires més autèntiques dels pobles del nostre voltant!

Més informació sobre la Fira de la Vinyala aquí