TastAnoia
TastAnoia

Una copeta de vi, una tapa, música, bon ambient, aire lliure, nucli antic d’Igualada,… Si sumes tot això, què tenim? El TastAnoia, la mostra gastronòmica de productes de proximitat d’Igualada!

Al cor d’Igualada en plena Rambla es reuniran restauradors, artesans i cellers per oferir als visitants una mostra de la millor gastronomia de la comarca. TastAnoia et portarà a passejar pels carrers del centre d’Igualada i prendre un vi de l’Anoia, degustar un formatge artesà o menjar una de les delicioses degustacions que els restaurants de la zona preparen per aquell cap de setmana. Tot això acompanyat d’activitats gastronòmiques a la “Terrasseta del TastAnoia” i acompanyament musical els dies 5, 6 i 7 d’octubre. Consulta el programa aquí

Què et sembla el plan que et proposem? Allotja’t a casa nostra, passa el dia pel TastAnoia provant nous productes, nous sabors i gaudint d’un ambient festiu. En acabar, refugia’t a la nostra masia, on trobaràs la calma i la serenor que ens ofereix la natura i les pedres històriques del nostre entorn.