Fira Maqpaper
Fira Maqpaper

Maqpaper és la única fira de l’Estat espanyol dedicada al sector paperer que se celebrarà els dies 7 i 8 de març a Igualada. El certàmen se celebra cada dos anys i enguany acollirà una cinquantena d’expositors que presentaran les darreres novetats tecnològiques de les seves marques.

Maqpaper coincidirà en el temps i en l’espai amb la Fira Energètica (Fira-congrés de l’eficiència i l’estalvi energètic). Com ja és sabut, per la industria paperera el cost energètic té una importància notable i és per això que Fira Igualada, organitzadora de les dues fires professionals, aposta per la connexió dels dos sectors.

Maqpaper és una fira bianual de caràcter internacional del sector paperer, que des de l’any 1999 se celebra a Igualada organitzada per Fira d’Igualada y amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el suport tècnic de l’Associació Espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró (ASPAPEL), l’Associació Clúster del Paper del País Basc i les empreses Ferpal i Porteca Paper. Maqpaper és l’única fira del sector del paper de l’Estat espanyol i està previst que assisteixen més de 200 marques de la indústria paperera.