La Mostra de Teatre
La Mostra de Teatre

Què no coneixes "La Mostra"? Si tens fills o nebots o fills dels teus amics, o néts... No t'ho pots perdre! Durant quatre dies els carrers, places i sales de teatre d'Igualada s'omplen a vessar d'espectacles infantils i juvenils, a cada cantonada trobes art i diversió per als més petits i no tan petits.

Obres sobre migracions i refugiats, unes altres que tenen en compte la visió de gènere i la inclusió protagonitzaran la programació de la Mostra d'Igualada, la fira de referència del teatre infantil i juvenil de Catalunya, que aquest any compleix trenta anys amb el lema "Espectacles que et fan créixer".

Entre els dies 4 i 7 d'abril, la ciutat tornarà a ser la capital de les arts escèniques destinades als més joves, amb 50 companyies d'Espanya i 5 internacionals que oferiran un total de 114 representacions, amb una vintena d'estrenes, dels quals una dotzena seran absoluts.

Afanya't, consulta tota la programació, compra les teves entrades (hi ha espectacles de pagament i altres gratuïts) i reserva ja una habitació a la nostra casa. Els petits t'ho agrairan sempre!

Tota la informació la trobaràs en la web www.mostraigualada.cat