European Balloon Festival
European Balloon Festival

Del 10 al 14 de juliol torna el festival de globus igualadí, l'European Balloon Festival, un dels més prestigiosos del món. Pilots vinguts d’Austràlia, Japó, Anglaterra i deu països més competiran a la 23ena edició de l'European Balloon Festival. Els globus amb formes animals seran un dels ganxos pel públic familiar d'aquest any.

No sols el Parc Central (camp de vol): el centre d'Igualada també s'omplirà d'ambient de globus gràcies al projecte experimental Iglús de Vent; teles de globus reciclades que acolliran activitats culturals i lúdiques d'entitats igualadines durant tota la setmana del festival. El programa complet d'actes es pot consultar a la pàgina web ebf.cat i a les pàgines del festival a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

A més a més i també pensat pels més petits, divendres tindrà lloc la festa infantil amb la companyia La Belluga, i del concert de JoKB i Oques Grasses. 

No t'ho pots perdre! Sobretot, la tradicional encesa nocturna de globus NightGlow, el plat fort del festival. Quedaràs bocabadat!

Vine a casa nostra i viu un cap de setmana on no podràs deixar de mirar al cel! Des de ben d'hora al matí veuràs globus per tot arreu!

No podràs deixar de mirar al cel!