Jornada d'Aviació Adaptada
Jornada d'Aviació Adaptada

Aquest dissabte arriba la Festa de la discapacitat i l'aviació a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena. T'hi apuntes? Serà un dia diferent, una activitat diferent i un motiu solidari.

Més d’un centenars de persones amb algun tipus de discapacitat, als seus acompanyants i al públic en general per a celebrar la segona Jornada d’Aviació Adaptada, un dia on les persones amb alguna discapacitat podran volar en avionetes, ultralleugers, trikes i vols a vela i sentir la sensació de moure’s sense barreres arquitectòniques provocant noves sensacions i empoderant-les per viure amb més plenitud enriquint les seves vides quotidianes. La jornada començarà a les 10 del matí i acabarà a les 6 de la tarda.

La Jornada d’Aviació Adaptada és la festa de la discapacitat i l’aviació, un dia on els dos mons s’uneixen per a que les persones amb algun tipus de discapacitat puguin gaudir del plaer de volar i perquè el públic en general prengui consciència de la importància de la integració d’aquest esport en persones amb discapacitat i dels efectes de benestar que els pot produir.

Com ho veus? T'agradaria viure un dia diferent i acabar a casa nostra descansant enmig de la natura?