E-Bike Tour
E-Bike Tour

L'Anoia és sinònim de natura i esport a l'aire lliure, sinó per què tenim el calendari ple d'esdeveniments esportius? Ens agrada el nostre entorn i ens agrada compartir-lo! Ara, hem sumat una nova cita, un motiu més per aconseguir que més gent amant de l'esport i la natura vingui al nostre territori i en gaudeixi. Es tracta del Catalunya E-bike.

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, amb el suport del Consorci de Turisme de l’Alta Anoia i dels ajuntaments de Rubió, Pujalt i Carme, han organitzat el Catalunya E-bike Tour, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 2 i 3 de maig. Serà un esdeveniment no competitiu que proposa als participants de passar dos dies entre els pobles i paisatges de l’Anoia, ja sigui en bicicleta de muntanya o elèctrica.

Els ciclistes que s’uneixin a l’E-bike Tour podran conèixer i gaudir de la gent, del patrimoni, de la cultura, dels allotjaments rurals, de les visites guiades i dels productes de proximitat de la zona. Tota la informació sobre el Catalunya E-bike Tour, que tindrà com a punt de sortida i arribada Igualada, les pot trobar aquí. També s’hi poden realitzar les preinscripcions.

Fes ja la reserva a casa nostra i assegura't que no et quedes sense lloc on dormir. Cal Fuster de la Plaça serà el teu oasis després d'un dia intens.