Un Festival de Llegendes diferent
Un Festival de Llegendes diferent

DeLlegendes, el Festival de Llegendes de Catalunya que s’organitza cada primer cap de setmana de juliol al nostre poble Sant Martí de Tous, celebra enguany l’onzena edició plenament consolidat i amb múltiples novetats. La més destacada per la rellevància del moment és la reformulació dels actes i espais per adaptar-se a la situació ocasionada per la covid-19.
El festival es desenvoluparà presencialment garantint totes les mesures de seguretat i sanitàries perquè artistes, públic, veïnat i organització puguin gaudir de l’esdeveniment amb la màxima tranquil·litat. Així, tindrà lloc en les dates previstes del 3, 4 i 5 de juliol i, a més a més, s’allargarà durant tot el mes (els dimecres 15 i 22 i els dissabtes 18 i 25 de juliol) per tal d’esponjar els espectacles i activitats.
Amb el manteniment del deLlegendes, la companyia local Teatre Nu –que s’estrena en la direcció del festival– i l’Ajuntament de Sant Martí de Tous refermen la seva responsabilitat i compromís per impulsar la cultura quan més es necessita. No deixaran que s’apagui la cultura perquè creuen que l’activitat cultural també ens salva i perquè volen tornar a convertir Tous en la capital catalana de les llegendes.

Així que enguany tindrem Festival de Llegendes, diferent però en tindrem! Amb més espectacles i amb menys espectadors; més dies i més oportunitats per gaudir amb total seguretat.
➡️ Reserva a casa nostra i gaudeix des de primera fila. Consulta el programa