Torrent Cavaller

Des de:
72€
 • Esmorzar:
  Opcional (+5€ per persona)
 • Adults:
  2
 • Nen +35€:
  1
 • Nadó +25€:
  1
 • Ambientació:
  blava com el torrent
 • Serveis:
  wifi, banyera, armari, calefacció, aire acondicionat

Habitació doble amb bany amb dutxa, tovalloles, una panera de sabonets, nevera, llençols, Wifi, aire acondicionat i calefacció. Dormitori amb vistes al nucli antic de Sant Martí i a la plaça Major de Tous.

Amb la reserva tindreu la possibilitat i lliure accés a les zones comuns de la casa com les sales d'esbarjo, l'exposició museu i tota la zona de la Fou inclosa la piscina, la terrassa i la cuina on trobareu un petit refrigeri. L'accés a la sauna cal concertar-se.

Aquest dormitori pot reservar-se conjuntament amb el dormitori El Sol de Tous per a famílies amb nens ja que els dos dormitoris tenen bany compartit.

L'habitació pot reservar-se amb un llit supletori per a 1 nen amb un cost extra de 35€ i/o demanar un bressol per a un nadó amb un cost extra de 25€. 

"Diu la llegenda que dos nois estaven enamorats, però els pares de la noia no el volien. La família de la noia marxà del poble. El noi anava cada dia al torrent per veure si tornava, però la noia no hi era. Dia rere dia anava al torrent a esperar-la amb aquesta esperança. Finalment el noi va morir de tant esperar i de tristesa."
L'habitació
Els nostres clients la valoren
En general
88%
Neteja
95%
Lluminositat
78%
Vistes
60%
Serveis
97%
Altres habitacions
Llista d'altres habitacions que us poden interessar
Sentfores
Des de:
76€
Habitació doble amb una banyera, tovalloles, panera de sabonets, nevera, caixa forta, llençols, Wifi, bany amb dutxa, aire ...
Sol de Tous
Des de:
69€
Habitació doble amb bany amb banyera, tovalloles, panera de sabonets, nevera, caixa forta, llençols, Wifi, aire acondicionat i ...
Cérvola Blanca
Des de:
90€
Habitació doble amb una banyera, tovalloles, panera de sabonets, nevera, caixa forta, llençols, Wifi, bany amb dutxa, aire ...